Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ζαχαριάδης, Κοτζιάς & Πάκης... συζήτησαν το deal για τα βλήματα στο δικτάτορα Σαούδ;


Φλεβάρης του 2017... Η κυβέρνηση "πρώτη φορά αριστερά", δηλαδή μεγάλο κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Προκόπης Μνημονιακό, τον λένε και πρόεδρο της δημοκρατίας και τον νεοταξίτη Κοτζιά... πάνε να κλείσουν "επενδύσεις" στο πιο σκοταδιστικό καθεστώς του πλανήτη.
Ανάμεσα στους υπουργούς κι ο "άνθρωπος κλειδί" του Αλέξη, γραβατωμένο παρακαλώ... ο κύριος Ζαχαριάδης.
Με ποια κυβερνητική ιδιότητα βρέθηκε στον δικτάτορα Σαούδ ο κύριος Ζαχαριάδης;
Πως συμμετείχε και ΓΙΑΤΙ σε μια κυβερνητική αντιπροσωπεία που μάλιστα είχε επικεφαλής τον Παυλόπουλο;
Συμφωνήθηκε ή όχι τότε να "πουλήσουμε" βλήματα στον "επενδυτή" δολοφόνο δικτάτορα;
Με την ευκαιρία...
Τα περί Υεμένης του "αριστερού" γερμανοτσολιά Φίλη είναι καπνός... φούμαρα... παραμύθια της Χαλιμάς!
Όταν ο Τσίπρας κι ο συριζα συριζα διαδήλωνε εναντίον του "κράτους τρομοκράτης", εναντίον των φονιάδων σιωνιστών-ναζί που βομβάρδιζαν τη Γάζα (τον Ιούλη του 2014 διαδήλωνε ο ηγέρπης με την Παλαιστινιακή μαντήλα των Φενταγίν στο Σύνταγμα) και λίγους μήνες μετά ο "αριστερός" Φίλης ήταν υπουργάρα, δεν είχε μνήμη, δεν είπε λέξη για τη στενή συνεργασία "πρώτης φορά αριστερά" και σιωνιστικού ναζιστικού ισραηλινού κατοχικού καθεστώτος!
Μπορεί το 4ο Ράιχ να ετοιμάζει τον Φίλη για μια διαδοχή με "αριστερό" προφίλ, αλλά έχουν ξεφτιλιστεί οριστικά από τον αστικοδημοκρατικό χώρο -το "αριστερά" καλύτερα να το ξεχάσουν-, όπως και το Λαφαζανέικο όταν είχε υπουργούς στη κυβέρνηση Τσίπρα-Τελ Αβίβ κι έκαναν τις πάπιες...
Ο Renzi επέστρεψε μόνον ένα αγαλματίδιο...
Με την ευκαιρία... λίγος "λαϊκισμός" όπως λένε τα "αριστερά" υποχείρια του ιμπεριαλισμού...
Τα δωράκια που έκανε ο φονιάς Σαούδ στους υπουργούς και την κυβερνητική αντιπροσωπεία... έχουν δηλωθεί ως περιουσία του Ελληνικού Κράτους;
Ξέρετε... όταν δωρίζουν κάτι στον Παυλόπουλο, τους υπουργούς και σια οι αξιωματούχοι ή αρχηγοί άλλων κρατών, πρωτοκολλούνται, καταγράφονται κι αποτελούν περιουσία της ελληνικής πολιτείας!
Στην Ιταλία, πρόσφατο το σκάνδαλο που παντελόνιασαν τα χρυσά ρόλεξ που τους είχε δωρίσει ο δικτάτορας Σαούδ...
Οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν την επίσκεψη, μούγκα για τα δωράκια του δολοφόνου Σαούδ;


-

7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: