Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Η Sham κι η Qamar... δεν έχουν ανάγκη τις ΜΚΟ του Σόρος και την ιμπεριαλιστική "αριστερά"...

...είναι ευθύνη του λαού της Συρίας, της κυβέρνησης Άσαντ που εξολοθρεύει την τρομοκρατία και τους λακέδες των ιμπεριαλιστών!
Η Sham κι η Qamar από την Ταρτούς της Συρίας είναι ορφανές από πατέρα...
Ο πατέρας τους έπεσε πολεμώντας στο μέτωπο για την Πατρίδα, τη Συριακή γη των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Έπεσε πολεμώντας αυτούς που στηρίζει η "πολιτισμένη" δύση, αυτο΄'υς που περιθάλπουν στις αγκάλες τους οι εγχώριοι λακέδες των ιμπεριαλιστών, η ελληνική δεξιά, η νέα δεξιά ("εκσυγχρονιστικό" πασοκ) κι η ιμπεριαλιστική "αριστερά": η κυβερνητική, η επονομαζόμενη "επαναστατική" κι εξωκοινοβουλευτική (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΕΑ, ΛαΕ και σια), οι καταπατητές του City Plaza, οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", οι λινάτσες των ιμπεριαλιστών "ανοιχτά σύνορα" με τις ΜΚΟ Σόρος-ΕΕ.
Όλοι το γνωρίζουν, αλλά κάνουν πως δεν ξέρουν: Ο πρωθυπουργός στηρίζει τους τζιχαντιστές στην πατρίδα μας...
Στις 18 Μάρτη του 2017 το γλέντησε με τα ΝΑΤΟϊκά καθάρματα του FSA και τα συντρόφια του ΚΕΕΡΦΑ για να πέσει ο Άσαντ: Τι γιόρταζε εναντίον του Άσαντ, μαζί με τα αποβράσματα των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων; άραγε σκοπεύει η ΛαΕ να πάρει έστω τώρα αποστάσεις από την ιμπεριαλιστική "αριστερά";
Δείτε πως το γλέντησαν τα ανθρωπόμορφα κτήνη στην πλατεία Συντάγματος: ΕΔΩ
 
Για το στέλεχος της ΑΝΤΑΡCia δεν χρειάζονται συστάσεις...

«Κανένας δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται!»



7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: