Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Ότι κρύβουν ΜΜΕ & δημοσιογραφικές πόρνες! Bashar Al Assad: "ξεπεράστηκε το χειρότερο του πολέμου και ξεπεράστηκε παρά τη γιαγαντιαία υποστήριξη των τρομοκρατών από τη δύση..."

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Ο Πρόεδρος της Συρίας Bashar Al Assad σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της Ινδίας "Wion Tv" μεταξύ πολλών επισημαίνει: "Ξεπεράστηκε το χειρότερο του πολέμου και ξεπεράστηκε παρά τη γιαγαντιαία υποστήριξη των τρομοκρατών από τη δύση... Σήμερα η κατάσταση κινείται σε σωστή κατεύθυνση, σε καλύτερη κατεύθυνση, γιατί συντρίβουμε τους τρομοκράτες, παρά τη μεγάλη υποστήριξη που τους δίνει η δύση κι οι συμμαχοί της. Είμαι σίγουρος πως αφήσαμε πίσω μας τα χειρότερα... Η καλυτέρευση της κατάστασης στο στρατιωτικό τομέα δεν αντικατοπτρίζει το σύνολο του πλαισίου, γιατί το πρόβλημα δεν περιορίζεται στην πολεμική σύγκρουση αλλά υπάρχουν άλλα ζητήματα, όπως η ιδεολογία που προσπαθούν να διαδώσουν στη Συρία και την ευρύτερη περιοχή... Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν τρεις φορές στον Συριακό στρατό τους τελευταίους έξι μήνες, ακριβώς ενώ μαχόταν εναντίον του ISIS και κάθε φορά που μας έκαναν επίθεση είχαμε αντεπίθεση από το ISIS στην ίδια περιοχή που ανακαταλαμβάνει τις εμπόλεμες περιοχές που είχαμε απελευθερώσει...".
Ολόκληρη η συνέντευξη του Αδέσποτου κι Αδούλωτου Λαϊκού Ηγέτη, του δημοκρατικά εκλεγμένου λιονταριού της Συρίας, του Προέδρου Άσαντ, στο βίντεο που ακολουθεί.
* Σημείωση δική μας, αυτού του φτωχού κι άσημου ιστολογοφόρου που λογοκρίνει με σφοδρότητα το δήθεν δημοκρατικό μέσο κοινωνική δικτύωσης, το facebook κι από την πρώτη στιγμή της "αραβικής άνοιξης made in USA" στη Συρία, το Μάρτη του 2011, προσπαθήσαμε με τα φτωχά μας μέσα ν' αποτελέσουμε μια άλλη φωνή, μια πολύ μικρή "όαση" στο σύνολο της δημοσιογραφικής πορνείας (μοναδική εξαίρεση η εφημερίδα "Ριζοσπάστης"), μαζί με ορισμένα κι ελάχιστα ιστολογοφόρα όπως το περιοδικό "Ρεσάλτο", το "PRESS-GR" που άνοιξε και ετικέτα "ΣΥΡΙΑ", το "tillthehalt", το το "avantgarde", το "Στοχασμός-Πολιτική" κι ίσως κάποια άλλα που δεν εντοπίσαμε...
Όταν τα πολιτικά κόμματα κι οι κυβερνήσεις της πατρίδας μας -ως και σήμερα- στέκονται σθεναρά στο πλευρό των τρομοκρατών τζιχαντιστών και μοναδικό κίνημα που στάθηκε κοντά στο λαό της Συρίας ήταν το "Λαϊκό Κίνημα" (13 Δεκέμβρη 2012: ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΩΣ PERSONA NON GRATA) και στις 19 Δεκέμβρη 2012 το "Λαϊκό Κίνημα" με πρόεδρο το νομικό Δημήτρη Καραμήτσα πραγματοποίησε την πρώτη εκδήλωση: Η Μεσόγειος φλέγεται! - Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας.
Όταν η Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας μόνη έδινε τις όποιες μάχες επέτρεπαν οι δυνάμεις των αγωνιστών της.
Όταν οι τρεις μνημονιακοί υπουργοί των Εξωτερικών (Αβραμόπουλος, Βενιζέλος και Κοτζιάς) πρωτοστάτησαν κι ο Κοτζιάς συνεχίζει αμετανόητος και πιο ΝΑΤΟϊκός από το ΝΑΤΟ, ως γνήσιοι λακέδες στο δολοφονικό εμπάργκο εναντίον της Συρίας, τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων κι απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα ("ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ": Απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα).
Όταν η δήθεν "επαναστατική" εξωκοινοβουλευτική αριστερά, η ιμπεριαλιστική "αριστερά" (ΛαΕ, ΣΕΚ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επαγγελματίες "αντιρατσιστές" και σια), μαζί με το ομογάλακτο συριζα έγιναν η αιχμή του δόρατος της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας. Όταν πριν λίγες ημέρες ο "αριστερός" (δηλαδή όπου κάτσει η μπίλια) Λαφαζάνης τέθηκε επικεφαλής των υποστηρικτών της ΝΑΤΟϊκής τρομοκρατίας: Ο Λαφαζάνης, είναι ΝΑΤΟϊκή λινάτσα, ή ρόμπα ξεκούμπωτη; Τι γιόρταζε εναντίον του Άσαντ, μαζί με τα αποβράσματα των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων;
Ε... λοιπόν, ας γίνουμε Κάλχας, ο Μυκηνέος "Μάντης κακών": Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι της Συρίας η δύση και συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ θα εντείνει την κατασκευασμένη από τις μυστικές της υπηρεσίες "ισλαμική τρομοκρατία", θα ενεργοποιήσει τα ανθρωπόμορφα κτήνη που στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις επί 6 ολόκληρα χρόνια, ώστε να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για την αναγκαιότητα "επέμβασης".
Αλίμονο στα αθώα θύματα, τους αθώους πολίτες που θα δολοφονηθούν για να επικρατήσει η προπαγάνδα των ιμπεριαλιστών και των πολεμικών βιομηχανιών. Το είχαμε επισημάνει μετά το φονικό στο Μάντσεστερ και σήμερα μετά το δεύτερο στην Αγγλία (χρήσιμο διπλά αφού οδεύει σε εκλογές), παραμένει διαχρονικά επίκαιρο: Τώρα κατάλαβες πόσο χρήσιμο ήταν το φονικό στο Μάντσεστερ; Η ανάσυρση της "τρομοκρατίας" που τώρα ανακάλυψε το «μπαγιάτικο προϊόν»-Παπαδήμος, σε τι θα χρησιμεύσει;

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: