Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Ο Δήμαρχος της Νάπολης Ιταλίας στην απεργία πείνας των αλληλέγγυων με τους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους στο κατοχικό ισραηλίνο ναζιστικό καθεστώς...

O Luigi de Magistris, Δήμαρχος της Νάπολης, ανεξάρτητος που εκλέχθηκε για δεύτερη θητεία με αντιπάλους την κεντροαριστερά και την κεντροδεξιά, υπερασπιστής των Εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων και μεγάλος Φιλέλληνας, στην πρώτη γραμμή αλληλεγγύης με τους Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους που σήμερα διανύουν την 26η μέρα απεργία πείνας στις σιωνιστικές φυλακές των ναζί... (Σχετικό: O Όμαρ της Νάπολης...)
Στη Νάπολη της Ιταλίας, τη Νάπολη των "4 ημερών" του αντιφασιστικού αγώνα δεν μπορείς να "παίζεις" με τους αγώνες των λαών.
Εκεί δεν υπάρχει ζωτικός χώρος για τα σούργελα της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" που στηρίζουν την "αραβική άνοιξη made in USA" (Τεράστια πανιταλική διαδήλωση εναντίον του NATO, για την Ειρήνη στη Νάπολη! Πέταξαν έξω από τη διαδήλωση τους υποστηρικτές της "μετριοπαθούς" αντιπολίτευσης στη Συρία, αφού τους στηρίζει το ΝΑΤΟ! Εθνομηδενιστές ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνου (τάση ΑΝΤΑΡΣΥΑ)... τελειώνει το παραμύθι της ιμπεριαλιστικής-σιωνιστικής "αριστεράς"! (video))...
...αλλά κι ούτε για τους νεοφασίστες (Οι τρομοκράτες νεοφασίστες, ελληνες και ιταλοί, ξανά σε κοινή πορεία; Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή Ευρώπης κι ο φύρερ της!).
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: