Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

ΟΧΙ στους απατεώνες! Σαν μανιτάρια φυτρώνουν οι ΜΚΟ κι οι "ανθρωπιστικές" οργανώσεις που σας ζητούν χρήματα για τα παιδιά της Συρίας...

Σαν μανιτάρια φυτρώνουν οι ΜΚΟ κι οι "ανθρωπιστικές" οργανώσεις που σας ζητούν χρήματα για τα παιδιά της Συρίας.
Όταν ξεφτίζουν οι μπίζνες των "προσφύγων-μεταναστών", εκτός από τις ΜΚΟ της "κοινωνίας των πολιτών" Σόρος και τις μπίζνες της Ε.Ε., οι "μαρίδες" απατεώνες φυτρώνουν παντού, μετά τη νίκη του λαού της Συρίας!
Στο διαδίκτυο, στους τηλεοπτικούς σταθμούς, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στο facebook και με προωθούμενες διαφημίσεις για αύξηση επισκεψιμότητας, τώρα σας ζητούν χρήματα για τα παιδιά της Συρίας στις απελευθερωμένες περιοχές -φυσικά δεν σας λένε πως ή "δημοκρατική" ευρώπη εφαρμόζει δολοφονικό εμπάργκο. Σας λένε: όχι κουβέρτες, όχι είδη πρώτης ανάγκης, όχι τρόφιμα, όχι φάρμακα και, όπως ο Ιερώνυμος που δεν έχει στείλει ούτε ευχές στο λαό της Συρίας και το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας, βασίζονται στην ανθρώπινη ευαισθησία.
Προβάλουν φωτογραφίες τραυματισμένων κι ακρωτηριασμένων παιδιών και αρπάζουν χρήματα. Πολλές φορές συμμετέχουν και κρατικοί φορείς, ή περνούν ως "κοινωνική δωρεάν προβολή" στα ΜΜΕ και τα κανάλια.
Όσοι θέλουν να βοηθούν, ας επικοινωνούν με την πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στη Βιέννη, από τις τελευταίες πρεσβείες στην Ευρώπη, που δεν μπόρεσαν να κλείσει η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια".
Ζητήστε σίγουρες κι έγκυρες πληροφορίες για τις οργανώσεις που δραστηριοποιούνται πραγματικά στη Συρία.
Ρωτήστε, πληροφορηθείτε, πριν δωρίσετε οτιδήποτε!
* Μην ξεχνάτε πως εξαφάνισαν, ακόμη και τα χρήματα του τηλεμαραθώνιου για τη Γάζα (2009) κι ήταν φορείς κι οργανώσεις που έχουν κρατική και διεθνή προστασία: Ούτε δεκάρα τσακιστή στη Unicef, τους απατεώνες επαγγελματίες "φιλανθρώπους", "αντιρατσιστές" και λαμόγια ΜΚΟ! Η μαρτυρική Γάζα... σήμερα και οι απατεώνες στην Ελλάδα που "εξαφάνισαν τα χρήματα του τηλεμαραθώνιου (2009)...
** Στην Ελλάδα η "Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας" (hellassyria@gmail.com) - f/b: https://www.facebook.com/hellassyria/, αλλά δεν ζητάει ούτε είδη, ούτε χρήματα, μόνον την αλληλεγγύη στον αγώνα του λαού της Συρίας!
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"


Δεν υπάρχουν σχόλια: