Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

"Game over" σήμερα, για τους "μετριοπαθείς" δολοφόνους στην Επαρχία Νταραά... η ελληνική εμπλοκή...

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Ο Αραβικός στρατός της Συρίας εξολόθρευσε μέχρι και τον τελευταίο φονιά των "μετριοπαθών εκδημοκρατιστών" της Συρίας, όπως τους αποκαλεί η "πολιτισμένη" δύση και κυρίων η Ε.Ε. του 4ου Ράιχ, στις περιοχές γύρων από την Daraa.
Αυτή η νίκη είναι από τις μεγαλύτερες αντιτρομοκρατικές επιχείρήσεις στη Συρία, με δεδομένο πως στην  Επαρχία της Daraa -που συνορεύει με την Ιορδανία-, από το 2013 λειτουργούσε το επίσημο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα των ΗΠΑ για την "Εκπαίδευση των δυνάμεων της αντιπολίτευσης της Συρίας".
Σύμφωνα με την "New York Times", το "πρόγραμα εκπαίδευσης" υλοποιήθηκε με τη συνεργασία ευρωπαϊκών μυστικών υπηρεσιών, αλλά συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας.
Πρόγραμμα που επισήμως διέκοψαν οι ΗΠΑ, μετά την πρόσκληση για βοήθεια της Ρωσίας, από την κυβέρνηση της Συρίας.
Η ελληνική εμπλοκή
Το καλοκαίρι του 2014, στα σύνορα της Ιορδανίας με την Επαρχία Νταραά της Συρίας, βρέθηκε κι ο ΓΑΠ, ως πρόεδρος της σιωνιστικής "σοσιαλιστικής" διεθνούς, ώστε να συνεισφέρει στο μποϊκοτάζ των εκλογών της Συρίας και την επίσπευση του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ"... κι εμείς εδώ δεν διαθέτουμε ακόμη μνήμη χρυσόψαρου.
Ο ελληνικός λαός, σε αντίθεση με τον ΓΑΠ, και με τις κυβερνήσεις, δεν ξεχνάει: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Έτσι δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε:
Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια: