Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Σήμερα, 3η του Σεπτέμβρη του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, τιμούμε και τον "απαγορευμένο" μεγάλο Έλληνα συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο, που τόλμησε τον Ιούνη του 2011, να πει το μεγάλο ΟΧΙ στον νεοφιλελευθερισμό!

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο Sibilla"

Σχετικά:
- Η διακήρυξη της 3η Σεπτέμβρη 1974, δεν προήλθε από παρθενογένεση...

Ιούνης 2011: "Απαγορεύω στο σημερινό ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου θα σε ξαναβρώ στους μπαξέδες"!

(γράφτηκε το 2011, αλλά είναι διαχρονικά επίκαιρο)
Του Νεοκλή Θεοδωρόπουλου
Μετά την Μυρσίνη Λοΐζου και την απαγόρευση στο ΠΑΣΟΚ να κάνει χρήση του "Καλημέρα Ήλιε", ο Ηλίας Ανδριόπουλος απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ τη χρήση του "Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες".
Κι όλα αυτά ενώ ο ΓΑΠ και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του εφαρμόζουν τα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα στην ιστορία της Ελλάδας, η αστυνομοκρατία, η βία και η κρατική τρομοκρατία ξεπερνάνε τον Καραμανλισμό της δεκαετίας του ’60, ενώ ο κύριος Καρχιμάκης καλεί σε ανανέωση της κάρτας ΠΑΣΟΚ
Έτσι που πάει το ζήτημα της απαγόρευσης στο ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί τραγούδια που το σημάδεψαν από την ίδρυσή του, αν προχωρήσει σε κάποια ανάλογη κίνηση και ο...

Η πλήρης ανάρτηση έχει απαγορευτεί στο facebook και την βρίσκεις: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: