Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Κάνει ότι είναι και δεν είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ... για να εξαγνίσει και να μην γκρεμίσει τα μνημονι8ακό καθεστώς! Μια “βρωμογύφτισσα” ξεφτίλισε τ' αφεντικά των φανερών και κρυφών μνημονιακών κομμάτων του Μερκελιστάν!

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Κι αφού το ανώτερο όργανο μεταξύ δύο Συνεδρίων -η Κεντρική Επιτροπή- αποφάσισε... την καρατόμησαν τα κέντρα καθοδήγησης της ηγετικής ομάδας... πέρα κι έξω από κάθε3 κομματική και δημοκρατική διαδικασία!
Κι ο κηπουρός του Αλέξης (που στο διάβολο ακούστηκε κόμμα της αριστεράς να εισάγει -όπως ο Σημίτης κι ο Γιωργάκης- αξιωματούχο-κηπουρό με την "ιδιότητα" του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ;), κάποιος Νίκος Παππάς (θα μας πει που βολεύτηκε από τον Άκη Τσοχατζόπουλο για να "υπηρετήσει" τη θητεία του;), μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, δήλωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποφάσεις όχι με βάση τη μεγιστοποίηση των ποσοστών του αλλά βάσει και άλλων ισορροπιών που πρέπει να τηρούνται».
"Ισορροπίες" με τους σιωνιστές και το ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς, ισορροπίες με τις επιλογές του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου (τους ντόπιους σιωνιστές), ισορροπίες με τον "προοδευτικό" Ομπάμα, ισορροπίες με τους Νατοϊκούς μισθοφόρους στη Συρία, ισορροπίες για ξεπούλημα της Κύπρου (διζωνική, διχοτόμηση)...
Τώρα ισορροπίες και με τους πράκτορες του Ερντογάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: