Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Πόσοι και ποιοι είναι οι Έλληνες στρατιωτικοί που υπηρέτησαν στη Νατοϊκή βάση της Νάπολης Ιταλίας… και δεν συμμετείχαν στη μασονική στοά;

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Γράφαμε για τη Μασονική στοά της Νατοϊκής στρατιωτικής βάσης στη Sigonella (Σικελία). Κι ανακαλύψαμε ότι πολύ πριν δημιουργήθηκε και λειτουργεί μασονική στοά στη Νατοϊκή βάση της Νάπολης Ιταλίας. Εκεί που έχουν «παρελάσει» εκατοντάδες, για να μην πούμε χιλιάδες στελέχη του Ελληνικού στρατού (αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και σια) και η υπηρέτηση σ’ αυτή τη Νατοϊκή βάση είναι προσόν για την στρατιωτική καριέρα στην πατρίδα μας.
Σ΄ αυτή τη βάση λειτουργεί η μασονική στοά «Harry S Truman Lodge No. 649», «θυγατρική» της μασονικής στοάς της Καλιφόρνιας (Grand Lodge of California), με αναφορά την ιταλική μασονική στοά της «Μεγάλης Ανατολής» (Grande Oriente D'Italia - G.O.I.).
[The Masonic Temple is located on the corner of Via Larga and Via S. Antonio Abate, Gricignano di Aversa]
Και καλά, θ’ αναρωτηθεί κάποιος καλόπιστος… κακό είναι να είναι κάποιος μασόνος και να συμμετέχει σε στοές; Είναι δημοκρατικό ν’ απαγορεύεται η συμμετοχή στη μασονία ελεύθερων πολιτών; Άλλωστε ποιος υπουργός, δικαστής, δεσπότης, ανώτατος αξιωματικός, νταβατζής δημοσίων έργων, μαυραγορίτης και σια… δεν είναι σε μια μασονική στοά;
Εσείς τι λέτε; Είμαστε συνομωσιολόγοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: