Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

To νεοφιλελεύθερο μνημονιακό γερμανοτσογλάνι του ΣΥΡΙΖΑ, ο γλείφτης των "εκσυγχρονιστών" του Σημιτισμού, ξαναχτύπησε: "Ούτε για αστείο συνεργασία με Καμμένο – Δεν ταιριάζω με Λαφαζάνη"! Πως μπορείς "διανοούμενε" του κώλου που κοκορεύεσαι ότι "πήδηξες τη μισή Αθήνα" να μιλάς για τον Πάνο Καμμένο & και την αντιμνημονιακή αριστερά; Ούτε τ' αρχίδια του Πάνου Καμμένου δεν μπορείς να γλείψεις, όπως έκανες με τους κηπουρούς του Σημίτη... Με τέτοια νεοφιλελεύθερα τσόκαρα περιμένει να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

''Ούτε για αστείο συνεργασία με Καμμένο – Δεν ταιριάζω με Λαφαζάνη''

Βόμβες από τον Π. Τατσόπουλο που βροντοφωνάζει όχι σε συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ, δηλώνει πως δεν έχει τίποτα κοινό με την αριστερή πτέρυγα του Λαφαζάνη, και χαρακτηρίζει λανθασμένη τη... συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Ο Π. Τατσόπουλος γίνεται ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνει δημοσίως και διαφωνεί κατά του ενδεχομένου συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
''Δεν είναι σοβαρή η πρόταση για συνεργασία με τους Ανεξάρτητους, τους Ανεξέλεγκτους Έλληνες''.
''Δεν είναι σοβαρή η πρόταση για συνεργασία με τους Ανεξάρτητους, τους Ανεξέλεγκτους Έλληνες''
Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και απάντησε στο τι θα γινόταν εαν τον στήριζαν οι ΑΝ ΕΛ αντί του Μπουτάρη.
''Δεν λέω ούτε καλημέρα με ένα κόμμα που θα ψηφίσει Ψωμιάδη. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέω ότι εγώ δεν θα είμαι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ''.
Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή το ΚΚΕ είμαστε σαν την Ανατολή με τη Δύση. Δεν πρέπει να ταυτοποιείται το ΠΑΣΟΚ με το Βενιζέλο
Μάλιστα στη συνέντευξη του στο ραδιόφωνο ΒΗΜΑ Fm απορρίπτει συνεργασία με ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή το ΚΚΕ, ενώ ζητάει διάλογο με το ΠΑΣΟΚ
''Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή το ΚΚΕ είμαστε σαν την Ανατολή με τη Δύση. Δεν πρέπει να ταυτοποιείται το ΠΑΣΟΚ με το Βενιζέλο. Μην είστε σίγουροι ότι αυτό θα ισχύσει για πάντα. Μπορεί και ο Βενιζέλος ο ίδιος μπορεί να αλλάξει στάση και πολιτική. Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ του 27% να παραδοθεί, να ταυτιστεί με την πολιτική ατζέντα του 3%''.
''Ακόμα και με την αριστερή πτέρυγα του Λαφαζάνη δεν έχω τίποτε κοινό μαζί τους''

Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω ο Π. Τατσόπουλος είπε χαρακτηριστικά.
''Ακόμα και με την αριστερή πτέρυγα του Λαφαζάνη δεν έχω τίποτε κοινό μαζί τους''.
Ο Τατσόπουλος χαρακτήρισε ως λανθασμένη τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενώ δημοσιοποίησε την πίκρα του για τον παραγκωνισμό του από το κόμμα.
''Θεωρώ ότι ήταν λάθος. Αλλά δεν μετράει η γνώμη μου, δεν με ρωτάνε ποτέ''.
"newsit"

Δεν υπάρχουν σχόλια: