Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Αγώνας δωσιλογισμού! Ο δωσίλογος Μπενυτο ως συνιδρυτής της νέας νεοφιλελεύθερης διεθνούς, ερίζει για το φλουρί Κωνσταντινάτο (Ομπαμα) με την επίσης νεοφιλελεύθερη διεθνή του δωσίλογου Γιωργάκη… Βρεγμένη σανίδα ή Λαϊκό Δικαστήριο;

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Για να μην μας περνάνε για μαλάκες τα εξαπτέρυγα του νεοφιλελευθερισμού και δολοφόνοι του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη... Ανδρέας Παπανδρέου: «Με την σοσιαλδημοκρατία δεν έχουμε πραγματικά τίποτε άλλο παρά σύνορα…»
Γκάφα με το «καλημέρα» για την Προοδευτική Συμμαχία
Με μια γκάφα ξεκίνησε η «Προοδευτική Συμμαχία» των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών.
Το SPD και ο αρχηγός του, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, διαφήμιζαν την προσχώρηση του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ στον νέο οργανισμό, που φιλοδοξεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Στον ιστότοπο των Γερμανών αναφερόταν, μάλιστα, ότι το κόμμα του Μπαράκ Ομπάμα θα εκπροσωπούσε ο Χάουαρντ Ντιν, πρώην κυβερνήτης του Βερμόντ και διεκδικητή του δημοκρατικού χρίσματος για την προεδρία το 2004.
Στην παρουσία του Ντιν αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Γκάμπριελ, εκφράζοντας τη χαρά του για τη συμμετοχή του Ντιν, σημειώνοντας ότι εκπροσωπεί ένα κόμμα που δεν είναι μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Η πραγματικότητα είναι όμως διαφορετική: Ο Χάουαρντ Ντιν βρέθηξκε στη Λειψία για σεμινάριο άσχετο με το SPD και τίτλο «Κοινή προοδευτική οπτική για μια ευημερούσα προοδευτική Ευρώπη». Στις εκδηλώσεις των Σοσιαλδημοκρατών μετείχε ως ιδιώτης και όχι ως εκπρόσωπος των Δημοκρατών.
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Κόμματος, Ρεμπέκα Τσέλιν, διευκρίνισε στο πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «το Δημοκρατικό Κόμμα δεν εκπροσωπείται» στην πρεμιέρα της Προοδευτικής Συμμαχίας.
"matrix24"

ΜΟΝΤΑΖ "ΤΟ ΓΡΕΚΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: