Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

O Ομπάμα, με βασικούς συμμάχους την Τουρκία & το Ισραήλ, διπλασιάζει τη στρατιωτική “βοήθεια” στους μισθοφόρους για να πέσει η Συρία… Αιδώς Αργείοι, ξεφτιλισμένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί νενέκοι, υπάλληλοι των ΗΠΑ!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Συρία κράτα γερά! Φωτιά κι' ατσάλι στα σκυλιά!

Σύμφωνα με άρθρο της New York Times κι όχι των κομμουνιστικών και αριστερών προπαγανδιστών υπέρ της Συρίας:
Η κυβέρνηση του μαύρου πλανητάρχη εντείνει τις προσπάθειες της, με διπλασιασμό της στρατιωτικής βοήθειας προς τους μισθοφόρους και την Αλ Κάιντα που δραστηριοποιούνται στη Συρία, σε μια προσπάθεια να αναγκάσει την κυβέρνηση του προέδρου Bashar al Assad να εγκαταλείψει τη χώρα.
Με «εμπειρία» από τα Βαλκάνια, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λατινική Αμερική οι New York Times περιγράφουν με σαφήνεια την αμερικάνικη πολιτική στη Συρία (διάβαζε ιμπεριαλιστική επίθεση).
Αποστολή οπλισμού, Βάση διαχείρισης των επιχειρήσεων στη Νότια Τουρκία, υποστήριξη με δορυφορικά συστήματα και φωτογραφίες, συμβούλους των μισθοφόρων για την τακτική του στρατού της Συρίας, άμεση εμπλοκή της CIA…
Κι όλα αυτά επισημαίνονται από τις 21 Ιούνη 2012 στην αμερικάνικη εφημερίδα New York Times (C.I.A. Said to Aid in Steering Arms to Syrian Opposition)!
Φυσικά, οι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ Υπηρεσίας της δύσης, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών, κρατούν καλά το πηλοφόρι της αμερικάνικης προπαγάνδας και δεν διαβάζουν ούτε New York Times!

Δεν υπάρχουν σχόλια: