Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η Παλαιστινιακή "Ταξιαρχία της Ιερουσαλήμ"... ανακοίνωσε την πλήρη απελευθέρωση και τον πλήρη έλεγχο στο βόρειο Χαλέπι! Πως είχαν δεσμευτεί; "Πήραμε όρκο η εκδίκηση έφθασε!"

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"
Σήμερα το μεσημέρι... η Παλαιστινιακή Ταξιαρχία Ιερουσαλήμ (Liwaa Al-Quds), αποτελούμενοι από μαχητές της Παλαιστίνης και το Αραβικός στρατός της Συρίας, τελείωσαν πλήρως την εκκαθάριση στο βόρειο Χαλέπι.

- Το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος... Jerusalem Brigade: Στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων!
 Όταν τα ανθρωπόμορφα κτήνη της "πολιτισμένης" δύσης αποκεφάλισαν στο Χαλέπι τον μικρό (16χρονο) Παλαιστίνιο, οι Παλαιστίνιου είχαν ορκιστεί (Το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος... Jerusalem Brigade: Στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων!): «Εμείς, η Ταξιαρχία Al Quds στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων... Αυτών που θέλησαν να δείξουν την ανδρεία τους σφαγιάζοντας ένα παιδί στην πιο τρυφερή του ηλικία... Αυτών των υπανθρώπων που τους αποκαλούν μετριοπαθείς... Η ηγεσία της "Ταξιαρχίας της Ιερουσαλήμ"... θα αποδώσει το θείο δίκιο. Πήραμε όρκο η εκδίκηση έφθασε!»

1 σχόλιο:

irizaar είπε...

Αληθεια, εκεινοι οι Παλαιστινιοι και οι φιλοποαλαιστινιοι που εσπευσαν να υποστηριξουν την "εξεγερση" τι αποψη εχουν;