Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Στο Χαλέπι... μάχεται ΤΩΡΑ η Παλαιστινιακή "Ταξιαρχία Ιερουσαλήμ" (Liwa al-Quds)... μέχρι την εξαφάνιση και του τελευταίου "μετριοπαθή" φονιά!

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο Sibilla"

Στη μάχη για το ξεκαθάρισμα των "ισκλαμιστών", των "μετριοπαθών" μιδθοφόρων-αποκεφαλιστών, μπήκαν οι Παλαιστίνιοι μαχητές τη "Ταξιαρχίας Ιερουσαλήμ" και τώρα πολεμούν στο πλευρό της "Δημοκρατικής Φρουράς"...
«Εμείς, η Ταξιαρχία Al Quds στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων... Αυτών που θέλησαν να δείξουν την ανδρεία τους σφαγιάζοντας ένα παιδί στην πιο τρυφερή του ηλικία... Αυτών των υπανθρώπων που τους αποκαλούν μετριοπαθείς... Η ηγεσία της "Ταξιαρχίας της Ιερουσαλήμ"... θα αποδώσει το θείο δίκιο. Πήραμε όρκο η εκδίκηση έφθασε!»
Οι Παλαιστίνιοι γνωρίζουν πολύ καλά πως η Συρία είναι σήμερα ο μοναδικός πυλώνας Αντίστασης κι υποστήριξης του δίκαιου αγώνα για πατρίδα!
Οι αποκεφαλιστές των οργανώσεων που στηρίζει κι εξοπλίζει η "πολιτισμένη" δύση... θα πάρουν "απάντηση" για τον αποκεφαλισμό του μικρού Παλαιστίνιου στο Χαλέπι...
Χωρίς έλεος, μέχρι την τελική εξόντωση και του τελευταίου αρουραίου των ανθρωπόμορφων δολοφόνων!
- Το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος... Jerusalem Brigade: Στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων!

Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: