Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

H Kίνα στέλνει πολεμικό στόλο στην υπεράσπιση της Συρίας από ξένες επεμβάσεις!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
 
Με επίσημη σημείωση στις αρχές της διώρυγας του Σουέζ, τη συμμετοχή σε κοινές ασκήσεις με το πολεμικό ναυτικό της Συρίας, πέρασε χθες τη διώρυγα και κατευθύνεται στη Συρία το 2308 τόνων πολεμικό πλοίο της Κίνας.
Ήδη στο λιμάνι της Ταρτούς βρίσκεται αεροπλανοφόρο και 6 πολεμικά πλοία της Ρωσίας. Εκεί βρίσκεται και η μοναδική πολεμική βάση των Ρώσων στη Μεσόγειο…
Οι ταυτόχρονες μετακινήσεις πολεμικών πλοίων της Ρωσίας και της Κίνας είναι πρωτοφανείς και γίνονται για πρώτη φορά στην ιστορία.
Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα ο Ιρανός στρατηγός Jazayerì, ανακοίνωσε ότι το Ιράν θα επέμβει σε περίπτωση εξωτερικής επίθεσης εναντίον της Συριακής κυβέρνησης. Το ίδιο και η Χεζμπολάχ του Λιβάνου, η μοναδική δύναμη που κατόρθωσε να επιφέρει βαριά ήττα στην πολεμική μηχανή του Ισραήλ (2006).
Η συμμαχία των ΗΠΑ-Τουρκία-Ισραήλ και δικτατορικών αραβικών καθεστώτων εναντίον της Συρίας, λαμβάνει απρόβλεπτες διαστάσεις και ξεφεύγει από τους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς που εκτελέστηκαν με επιτυχία στη Λιβύη και στις χώρες της επονομαζόμενης «Αραβικής Άνοιξης», με την επίσημη βοήθεια των ΗΠΑ και προσωπικά της Χ. Κλίντον!
Η Συρία αντιστέκεται στην ιμπεριαλιστική επίθεση, βρίσκει γεωστρατηγικούς συμμάχους [Ρωσία, Κίνα, Ιράν, Αντίσταση του Λιβάνου, αλλά και επίσημες φωνές από την Παλαιστινιακή Αντίσταση (Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης-ΓΚ, Χεζμπολάχ, Φαρούκ Καντούμι και βορειοαφρικανικές κυβερνήσεις)].
Η εισβολή στη Συρία εμφανιζόταν μια εύκολη υπόθεση από τη CIA και η μέχρι σήμερα εξέλιξη της κατάστασης, αναδεικνύει μια ήττα της αμερικάνικης πολιτικής για «εξαγωγή δημοκρατίας» -όπως στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Γιουγκοσλαβία, τη Λιβύη…-, παρά τον πρωτοφανή πόλεμο προπαγάνδας που έχει εξαπολυθεί παγκοσμίως εναντίον της Συρίας και τη βάση που έχουν εγκαταστήσει στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, στελεχωμένη από πρωτοκλασάτα στελέχη των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Τρομοκράτες από τη Βρετανία πολεμούν τον Assad στη Συρία (British-born jihadists fighting Assad in Syria)

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla

Ο δημοσιογράφος Jeroen Oerlemans μετά την απελευθέρωσή του από τους τρομοκράτες δηλώνει: Τρομοκράτες από τη Βρετανία πολεμούν τον Assad στη Συρία
Ο πολύ γνωστός Ολλανδός δημοσιογράφος Jeroen Oeremans (2 εθνικά βραβεία φωτογραφίας)  και ο Βρετανός φωτορεπόρτερ John Cantlie, πέρασαν παράνομα στη Συρία στις 19 Ιούλη. Στην περιπλάνηση τους μπήκαν σε ένα στρατόπεδο με περίπου 20 σκηνές. Εκεί, όπως δηλώνει ο Jeroen Oeremans στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης Business News Radio of the Netherlands και NRC Handelsblad, τους συνέλαβαν ένοπλοι, που τους υπολογίζει γύρω στους εκατό, για τους οποίους ένα είναι σίγουρο "κανένας δεν ήταν Σύριος".
Τους δήλωσαν ότι είναι από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και την Τσετσενία. Οι μισοί περίπου μιλούσαν Αγγλικά με προφορά από Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ.
Τους είπαν ότι ήλθαν να κάνουν Jihad στη Συρία και είναι υπό τις διαταγές κάποιου εμίρη.
Προσπάθησαν να δραπετεύσουν, γιατί φοβήθηκαν ότι θα τους κρατούσαν για λύτρα, τους πυροβόλησαν όμως… τον Oeremans στα πόδια και τον Candlie στο χέρι και τους συνέλαβαν πάλι. Από τότε τους κρατούσαν ομήρους δεμένους και με κλειστά μάτια.
Την Παρασκευή στις 27 Ιούλη τέσσερις "επαναστάτες" του FSA, πυροβολώντας στον αέρα σαν γκάνγκστερς, όπως λέει ο Oeremans τους άρπαξαν από εκεί και τους μετέφεραν στην Τουρκία.
Εκεί περιθάλπονται αυτή τη στιγμή οι δύο δημοσιογράφοι.
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας Uri Rosenthal δήλωσε ότι Ολλανδοί διπλωμάτες θα βοηθήσουν τον Oeremans να γυρίσει στην Ολλανδία. Το Βρετανικό Foreign Office αρνήθηκε να σχολιάσει για λόγους απορρήτου.
Ο δημοσιογράφος John Cadlie δεν έχει μιλήσει ακόμα. Έχει δουλέψει για 20 χρόνια στους The Sunday Times, The Sunday Telegraph, The Sun, GQ and FHM magazines και το BBC. Το πιθανότερο είναι με τις "συμβουλές" του Foreign Office, να αυτολογοκριθεί σε δηλώσεις του σχετικά με την καταγωγή των τρομοκρατών.
Περισσότερα για τη Συρία και τι κρύβουν τα ΜΜΕ: ΕΔΩ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Γιατί στην “Κυριακάτικη Αυγή” απουσιάζει η αναφορά στo ξεπούλημα της Αγροτικής στην Πειραιώς; Α ρε πουτάνα διαπλοκή!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Η απάντηση απλή: δείτε παρακάτω το οπισθόφυλλο…

Α ρε πουτάνα διαπλοκή. Ούτε άγιος δεν μπορεί ν’ αντισταθεί!
Το ίδιο κάνει η «Αυγή» με τους μισθοφόρους των ΗΠΑ στη Συρία… Απλώς η εφημερίδα υπερασπίζεται τα «ανθρώπινα» δικαιώματα της κυρίας Κλίντον, ενώ ο Κουβέλης προχωράει λίγο παρακάτω και ζητάει στρατιωτική επέμβαση για τα «ανθρώπινα» δικαιώματα της κυρίας Κλίντον!
Τραγικό αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας…
Ποια αριστερά;
Σε τι διαφέρει από τη δεξιά;

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Aλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι! Ντοκουμέντο για το πώς οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας…

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
…βγάζουν το “ψωμί” τους εργαζόμενοι για τις μυστικές υπηρεσίες των αμερικανοσιωνιστών, στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας!
One more example how western media spread "the truth" about events in Syria with Photoshop help. The headline: "Assad's army with tanks are rolling through the "mother of all battles"." (Clowns from FSA call clashes in Aleppo - "mother of all battles")
- Kάτω τα χέρια από τη Συρία! ‘Oτι κρύβουν τα ΜΜΕ & οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας!

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

O Φαρούκ Καντούμι, ιστορικός ηγέτης της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης… υποστηρίζει τη Συρία! (Al-Qaddoumi: Saudi Arabia and Qatar Should Have Helped in Achieving Reforms in Syria not Arming Terrorists)

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Ο Farouq Al-Qaddoumi, ο άνθρωπος που ίδρυσε την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνη δίπλα στο Γιάσερ Αραφάτ, σήμερα με συνέντευξή στη εφημερίδα της Τυνησίας 'Attounissia' δήλωσε την υποστήριξή του στη Συρία και το λαό της.
Μεταξύ άλλων επισήμανε:
- Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Αραβικού κόσμου που ορισμένες αραβικές χώρες, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, καταπολεμούν μια άλλη αραβική χώρα με αυτόν τον τρόπο…
- Το υποτιθέμενο Επαναστατικό Συμβούλιο (το εγκαθίδρυσε στην Κωνσταντινούπολη η Κλίντον) δεν αντιπροσωπεύει τον Συριακό λαό… - Κάλεσε σε διάλογο την «αντιπολίτευση» της Συρίας… για τις όποιες μεταρρυθμίσεις…
Μ’ αυτή την παρέμβαση του ιστορικού ηγέτη της Παλαιστινιακής Επανάστασης, πέφτουν και οι τελευταίες προπαγανδιστικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ-Τουρκία-Ισραήλ-δικτατορικών αραβικών καθεστώτων που στηρίζουν την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας.
Μόνοι σύμμαχοι των ιμπεριαλιστών τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι και –ευτυχώς λίγα- «αριστερά» ευρωπαϊκά κόμματα που έχουν ενταχθεί στο αμερικάνικο άρμα, με πρόσχημα τον εκσυγχρονισμό και τα δήθεν «ανθρώπινα δικαιώματα»…
Ας θυμηθούμε ότι ο Φ. Καντούμι, ο μεγάλος φίλος και σύντροφος του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Υπουργός Εξωτερικών του Γιάσερ Αραφάτ, δεν πρόδωσε ποτέ τον αγώνα της Παλαιστινιακής υπόθεσης:

Το ΡΚΚ και οι Κούρδοι στο πλευρό της Συρίας! (Assad hands control of Syria’s Kurdish areas to PKK, sparking outrage in Turkey)

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Στη Βόρεια Συρία, στα σύνορα με τη Τουρκία, οι Συριακές ένοπλες δυνάμεις συμπτύσσονται στις πόλεις και τις κωμοπόλεις και παραχωρούν τον έλεγχο στους Κούρδους.
Το γεγονός αυτό ήλθε σε συνέχεια της εκδίωξης από το ΡΚΚ, των παραστρατιωτικών Κούρδων του Ιράκ, των Pesmerga του Barzani που είχαν εισβάλει σε παραμεθόρια χωριά της Συρίας με το Ιράκ.
Επίσης, πριν λίγες μέρες στα βόρεια της πόλης του Allepo, στα σύνορα με την Τουρκία, μισθοφόροι από την πόλη του Azaz επιτέθηκαν σε σημείο ελέγχου και σκότωσαν 8 στρατιώτες της Συρίας.
Στη συνέχεια Κούρδοι από τα γύρω χωριά τους επιτέθηκαν, σκότωσαν 10. τραυμάτισαν 15 και παρέδωσαν τους υπόλοιπους αιχμαλώτους στο στρατό της Συρίας.
Βλ. και εδώ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Tι κρύβουν οι νταβατζήδες των MME & οι “δημοσιογράφοι” Υπηρεσίας! Μυστικές Υπηρεσίες Γερμανίας: Τις σφαγές στη Συρία διαπράττει η Αλ Κάιντα κι όχι η κυβέρνηση του Άσσαντ! (German intelligence: al-Qaeda all over Syria)

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Κι όμως, οι «δημοσιογράφοι» και οι νταβατζήδες δημοσίων έργων, καναλάρχες ελέω κράτους-ληστή, μεταφέρουν ότι τους επιβάλουν τα αμερικανοσιωνιστικά κέντρα, αναφορικά με την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία.
Παλιά «συνταγή»! Ίδια στο βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβία, ίδια στο Ιράκ με τα περιβόητα χημικά όπλα μαζικής καταστροφής (δεν βρέθηκαν ποτέ), το Αφγανιστάν, τη Χεζμπολάχ που επέφερε συντριπτική ήττα στο ναζιστικό σιωνιστικό ισραηλινό καθεστώς (τώρα την εμπλέκουν με εμπόριο ναρκωτικών… άκουσον άκουσον... στη Λατινική Αμερική) και όπου οι ΗΠΑ αγωνίζονται για την εξαγωγή της δημοκρατίας των Mac Donald’s…
Με έκθεσή της στη γερμανική βουλή, η μυστική υπηρεσία της Γερμανίας (BND) διαψεύδει κατηγορηματικά τις κατηγορίες της δύσης, των αμερικανών, της Τουρκίας, του Ισραήλ και των στυγνών αραβικών δικτατορικών καθεστώτων, εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας.
Σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα Die Frankfurter Allgemeine Zeitung, η μυστική υπηρεσία της Γερμανίας BND, στη ΓΡΑΠΤΗ Έκθεσή της προς τη γερμανική βουλή, αποδίδει τις σφαγές των προηγούμενων μηνών στη Συρία –ακόμη κι εκείνη στη Houla- στους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα!
Μάλιστα, οι New York Times επισημαίνουν ότι στη Συρία έχει εγκατασταθεί με τρομοκράτες στη Συρία!
Ξεχνάμε ότι ο περιβόητος Μπιν Λάντεν ήταν εκπαιδευμένος πράκτορας της CIA, για να πολεμήσει τη «Σοβιετική εισβολή» των κομμουνιστών στο Αφγανιστάν;
Ξεχνάμε ότι η περιβόητη Αλ Κάιντα έπαιξε τον πρώτο ρόλο στη Λιβύη και αμείφτηκε προσωπικά από την Κλίντον;
Σήμερα σ’ ολόκληρο τον κόσμο, όλο και περισσότεροι διανοούμενοι, αναλυτές και δημοσιογράφοι που δεν είναι στα payrolle των ΗΠΑ, τολμούν να πουν την αλήθεια: Η Αλ Κάιντα έχει εξοπλιστεί και εκπαιδευτεί από τις ΗΠΑ και από ορισμένες ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες, για να πέσει η Συρία (μαζί η Χεζμπολάχ στο Λίβανο) κι αργότερα το Ιράν.
Τα αραβικά στυγνά δικτατορικά καθεστώτα και ειδικότερα η Τουρκία, ήδη έχουν δώσει διαπιστευτήρια υποταγής στο σιωνιστικό ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ και μόνον οι αδέσποτοι ηγέτες της Λατινικής Αμερικής (με πρώτο τον κομαντάντε Τσάβες) και τα πραγματικά αριστερά κινήματα και κόμματα της Ευρώπης καταγγέλλουν την ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία.
Θα κατορθώσουν οι ιμπεριαλιστές να ισοπεδώσουν τη Συρία;
Μάλλον εκεί θα γίνει ο τάφος τους!

German intelligence: al-Qaeda all over Syria
John Rosenthal
German intelligence estimates that “around 90″ terror attacks that “can be attributed to organizations that are close to al-Qaeda or jihadist groups” were carried out in Syria between the end of December and the beginning of July, as reported by the German daily Die Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). This was revealed by the German government in a response to a parliamentary question.
In response to the same question, the German government admitted that it had received several reports from the German foreign intelligence service, the BND, on the May 25 massacre in the Syrian town of Houla. But it noted that the content of these reports was to remain classified “by reason of national interest”, Like many other Western governments, Germany expelled Syria’s ambassador in the immediate aftermath of the massacre, holding the Syrian government responsible for the violence.
Meanwhile, at least three major German newspapers – Die Welt, the FAZ, and the mass-market tabloid Bild – have published reports attributing responsibility for the massacre to anti-government rebel forces or treating this as the most probable scenario.
"infowars"

- Kάτω τα χέρια από τη Συρία! ‘Oτι κρύβουν τα ΜΜΕ & οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας!

London Olympics... Go Syria!

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Κύριοι του zougla.gr όταν κλέβετε, τουλάχιστον να ξέρετε πως κλέβουν!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Το γνωστό zougla.gr έχει κάνει επάγγελμα την κλεψιά και την απάτη.
Δεν θα μας απασχολούσαν καθόλου οι καθημερινές απάτες (άλλωστε εμέις δεν κάνουμε "δημοσιογραφία" και δεν είμαστε κερδοσκοπικό ιστολόγιο), αν η ανάρτηση δεν ήταν δουλειά συνεργάτη του ιστολογίου μας.
Αλλά, κάποιος επιτέλους εκεί στο zougla.gr θα πρέπει να πει στους μεγαλοδημοσιοκάφρους που απασχολεί το συγκεκριμένο site, ότι η κλοπή δεν είναι καλή δουλειά. Θα πρέπει ως επαγγελματίες και αμοιβόμενοι δημοσιογράφοι να «διαμορφώνουν» λίγο τις αναρτήσεις που κλέβουν (αφού δεν έχουν την ικανότητα να αναφέρουν την πηγή) και ειδικότερα όταν κλέβουν βίντεο και το εμφανίζουν ως δικό τους (μάλιστα με λογότυπο)
Ούστ κοπρίτες!
Η ανάρτηση του συνεργάτη μας Ι.Κ.: ΕΔΩ
H απάτη, τοο πώς εμφανίζει τις δουλειές που κλέβει το zougla.gr: ΕΔΩ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

O Ρωσικός στόλος μπήκε στη Μεσόγειο & κατευθύνεται στη Συρία!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Σήμερα Τρίτη ο Ρωσικός στόλος κατευθύνεται προς το Συριακό λιμάνι της Ταρτούς, ενώ το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας επισημαίνει με ανακοίνωσή του ότι η ανάπτυξη του ρωσικού στόλου στη Μεσόγειο δεν συνδέεται με την κλιμάκωση της έντασης στη Συρία.
Τα ρωσικά πλοία πέρασαν σήμερα το στενό του Γιβραλτάρ και μπήκαν στη Μεσόγειο.
Ο στόλος που ξεκίνησε πριν ένα μήνα από τον Αρκτικό, έχει επικεφαλή τον ναύαρχο Chabanenko και επισήμως θα «εκτελέσει προγραμματισμένες στρατιωτικές ασκήσεις»…
Να δούμε τώρα τα «κότσια» των ΗΠΑ, της Τουρκίας, του Ισραήλ και των στυγνών δικτατορικών αραβικών καθεστώτων που εντείνουν την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας…
Πηγή: Agence France-Presse - AFP

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

O Ομπάμα, με βασικούς συμμάχους την Τουρκία & το Ισραήλ, διπλασιάζει τη στρατιωτική “βοήθεια” στους μισθοφόρους για να πέσει η Συρία… Αιδώς Αργείοι, ξεφτιλισμένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί νενέκοι, υπάλληλοι των ΗΠΑ!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Συρία κράτα γερά! Φωτιά κι' ατσάλι στα σκυλιά!

Σύμφωνα με άρθρο της New York Times κι όχι των κομμουνιστικών και αριστερών προπαγανδιστών υπέρ της Συρίας:
Η κυβέρνηση του μαύρου πλανητάρχη εντείνει τις προσπάθειες της, με διπλασιασμό της στρατιωτικής βοήθειας προς τους μισθοφόρους και την Αλ Κάιντα που δραστηριοποιούνται στη Συρία, σε μια προσπάθεια να αναγκάσει την κυβέρνηση του προέδρου Bashar al Assad να εγκαταλείψει τη χώρα.
Με «εμπειρία» από τα Βαλκάνια, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λατινική Αμερική οι New York Times περιγράφουν με σαφήνεια την αμερικάνικη πολιτική στη Συρία (διάβαζε ιμπεριαλιστική επίθεση).
Αποστολή οπλισμού, Βάση διαχείρισης των επιχειρήσεων στη Νότια Τουρκία, υποστήριξη με δορυφορικά συστήματα και φωτογραφίες, συμβούλους των μισθοφόρων για την τακτική του στρατού της Συρίας, άμεση εμπλοκή της CIA…
Κι όλα αυτά επισημαίνονται από τις 21 Ιούνη 2012 στην αμερικάνικη εφημερίδα New York Times (C.I.A. Said to Aid in Steering Arms to Syrian Opposition)!
Φυσικά, οι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ Υπηρεσίας της δύσης, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών, κρατούν καλά το πηλοφόρι της αμερικάνικης προπαγάνδας και δεν διαβάζουν ούτε New York Times!

Anthony Lloyd - Οι αντάρτες στη Συρία δεν είναι παρά μισθοφόροι που δεν ξέρουν για ποιόν πολεμούν! Ο πρώτος δημοσιογράφος σε μεγάλο ΜΜΕ της Δύσης που λέει τουλάχιστον τη μισή αλήθεια…

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Anthony Lloyd (Times του Λονδίνου) - Οι αντάρτες στη Συρία δεν είναι παρά μισθοφόροι που δεν ξέρουν για ποιόν πολεμούν
O Anthony Lloyd ξεκινά την έκθεσή του λέγοντας ότι άνθρωποι από το εξωτερικό χρηματοδοτούν τους αντάρτες με όπλα, πυρομαχικά και να τους δίνουν τα χρήματα που προέρχονται από την Τουρκία μέσω των "κρυφών διαδρομών" και με την εν λόγω χρηματοδότηση μπορούν να κάνουν αυτές τις επιδρομές και τις ενέδρες στους δρόμους.
Ο πρώτος δημοσιογράφος σε μεγάλο ΜΜΕ της Δύσης που λέει τουλάχιστον τη μισή αλήθεια, αν και εχθρικός απέναντι στον Assad
The Times: Terrorists in Syria are not more than mercenaries and they do not know for who they are fighting
And Anthony Lloyd begins his report by saying that the people of the far-funded insurgents with arms and ammunition and give them the money and transferred to them by the reporter comes from Turkey through the hidden corridors and with this funding can do these raids and ambushes on the roads.
Topnews

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

H Χεζμπολάχ και το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης-ΓΔ... με τον Άσαντ και τον Συριακό Λαό!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Ο Hassan Nasrallah, ηγέτης της Hezbollah που επέφερε την συντριπτική ήττα στο Ισράηλ το 2006 και ο Ahmad Jibril, ηγέτης του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (FPLP-CG), συναντήθηκαν στη Βηρυτό και επισήμαναν τη σθεναρή τους αντίθεση, αλλά και την πρόθεση των οργανώσεων τους να λάβουν ενεργά μέρος στη σύγκρουση με την ιμπεριαλιστική επίθεση που δέχεται η Συρία, στο πλευρό του προέδρου Άσαντ και του Συριακού λαού.
Μάλιστα οι ηγέτες της αδέσποτης Αντίστασης στον σιωνισμό, μεταξύ άλλων επισήμαναν τον ιμπεριαλιστικό ρόλο της Νατοϊκής Τουρκίας, προειδοποιώντας ότι «παίζει με την φωτιά».
Ο Nasrallah εγγυήθηκε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στον Jibril, ότι η Χεζμπολάχ θα πάρει μέρος στη μάχη!
Μαύρα τα μαντάτα για τους αμερικανούς, ισραηλινούς και δικτατορικά αραβικά καθεστώτα…

* Το τμήμα της ελληνικής αριστεράς που συνεχίζει ταυτίζεται με τον κ. Κουβέλη και τις εκκλήσεις της ΔΗΜΑΡ για ΝΑΤΟϊκή επέμβαση, παίρνει τα μηνύματα;
- Kάτω τα χέρια από τη Συρία! ‘Oτι κρύβουν τα ΜΜΕ & οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας!
 ► Απροσκύνητοι ηγέτες που δεν υποτάσσονται σε τραπεζίτες!

Aν ήμουν ακόμη εισαγγελέας θα απηύθυνα κατηγορία στον πρόεδρο της Δημοκρατίας…

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Ο Antonio Di Pietro, ο δικαστής της υπόθεσης «Καθαρά Χέρια» και σήμερα αρχηγός του μοναδικού ιταλικού πολιτικού κόμματος που αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση του «τεχνοκράτη» Μόντι, του κόμματος Ιταλία των Αξιών (Italia dei Valori) στη χθεσινή συνέντευξή του στην εφημερίδα Il Fatto Quotidiano αναταράσσει το πολιτικό σκηνικό της γείτονας χώρας.
«Ο Giorgio Napolitano [πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας] πρόδωσε το Σύνταγμα… Η ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος [αδελφό κόμμα του ΠΑΣΟΚ] είναι υποκριτές…».
Ποιος υποστηρίζει ότι στην Ευρώπη όλα τα πολιτικά κόμματα αποδέχονται δουλικά την υποταγή στους τραπεζίτες;
Ολόκληρη η συνέντευξη: Il Fatto Quotidiano, 21 Ιούλη 2012

22 Iούλη 2003: Mustapha Hussein… Περί Τιμής και Αξιοπρέπειας!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
O 14χρονος Mustapha Hussein… υπέγραφε με το αίμα του στο βιβλίο της Τιμής των Ηρώων του Ιράκ
Τιμή και Αξιοπρέπεια, άγνωστες έννοιες στους Αμερικανούς.
Mustapha Qusay Hussein Al Tikriti
Γεννήθηκε το 1989, εγγονός του Saddam Hussein, γιος του Qusay Hussein και της Sahar Al Rashid Hussein, κόρης του στρατηγού Maher Al Rashid .
Ο πατέρας του και ο θείος του Uday επικυρήχθηκαν από τους Αμερικανούς με 30 εκατομμύρια δολάρια. Ο Qusay Hussein ήταν άνθρωπος χαμηλού προφίλ και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα μετά την δολοφονική απόπειρα εναντίον του λίγα χρόνια πριν.
Είχαν βρει καταφύγιο σε ένα σπίτι στη Μοσούλη.
Στις 22 Ιούλη του 2003, μετά από "κάρφωμα" όπως αναφέρει ο στρατηγός Santsez, 200 Αμερικανοί κομάντος της Task Force 20 επιτέθηκαν στο σπίτι.
Για 4 και για κατά άλλους 6 ώρες ο Qusay, o Uday Hussein και ένας τρίτος άνδρας (αγνώστων λοιπών στοιχείων), με ελαφρύ οπλισμό αντιμετώπιζαν ένα ολόκληρο στρατό. Στο τέλος κάλεσαν βοήθεια από αέρος. Ηλθαν ελικόπτερα Apache και ένα A-10 Warhog και έριξαν τουλάχιστον 10 αντιαρματικά βλήματα στο σπίτι. Όταν σίγησαν τα όπλα και οι Αμερικανοί εφόρμησαν στο σπίτι τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη!
Δέχτηκαν τα πυρά ενός τετάρτου μαχητή!
Ήταν ο 14 χρονος Mustapha Hussein που μέχρι τότε βρισκόταν στο πίσω μέρος του σπιτιού.
Αυτός θα υπέγραφε με το αίμα του στο βιβλίο της Τιμής των Ηρώων του Ιράκ.
Τα ίχνη της μητέρας του και των δύο αδελφών του έχουν...

Φεστιβάλ κουβανικού κινηματογράφου στην Αθήνα...

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
H NEW STAR σε συνεργασία με την Πρεσβεία Της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα διοργανώνει ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΒΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ στο κινηματοθέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ από 26/07 έως 1/08 (Κοδριγκτώνος 21, Πατησίων 101, Μετρό Βικτώρια), τηλ.: 2108215469 με αφορμή την επέτειο της 26ης Ιουλίου που ήταν και η έναρξη της επανάστασης της Κούβας.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα προβληθούν 33 ταινίες και ντοκιμαντέρ.
Η επίσημη πρεμιέρα του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/7 στις 21:00 η ώρα με ομιλία εκπροσώπου της Πρεσβείας της Κούβας και...

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΣΟΚ! Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ & δημοσιογράφοι Υπηρεσίας! Οι μισθοφόροι των ΗΠΑ στη Συρία μαγνητοσκοπούν τη δολοφονία αξιωματικού τους Συριακού Στρατού…

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla

Οι ηγέτες που αγωνίζονται για την "δημοκρατία" στον πλανήτη!

H Aριστερά στη Λατινική Αμερική δεν έχει προσαρτηθεί στο άρμα των ΗΠΑ! Καταδικάζει την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας! (Venezuela Strongly Condemns Terrorist Attack in Damascus, Syria)

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
* Στην Ελλάδα, από τα προοδευτικά κόμματα μόνον το ΚΚΕ έχει πάρει σαφή θέση εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας. Γιατί άραγε;
Escudo Oficial 2011
MINISTERIO DEL PODER POPULAR
PARA RELACIONES EXTERIORES
COMUNICADO
El Presidente de la República Bolivariana de Venezuela, Comandante Hugo Chávez, en nombre del Gobierno Bolivariano y del Pueblo venezolano condena enérgicamente el atentado terrorista perpetrado hoy en la ciudad de Damasco, República Árabe Siria, causando nuevas muertes de...

H Αντίσταση γιορτάζει την 6η επέτειο συντριβής του σιωνιστικού ναζιστικού καθεστώτος μετά την εισβολή στο Λίβανο…

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla

Υπόθεση ωρών η πλήρης εκκαθάριση της Δαμασκού από τους μισθοφόρους

Αυτές οι ειδήσεις δεν "περνάνε" ποτέ στα ΜΜΕ (Παραπληροφόρησης) της Δύσης!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Αυτοί είναι οι "επαναστάτες" στη Συρία!!!
Αυτές οι ειδήσεις όμως δεν "περνάνε" ποτέ στα ΜΜΕ της Δύσης
Από την λιβανέζικη αντι-Assad-ική ιστοσελίδα yalibnan.com:
Ο πλέον καταζητούμενος Λιβανέζος τρομοκράτης σκοτώθηκε στην Συρία, στην πόλη Qsair της επαρχίας της Homs στις 19 Απρίλη 2012, σύμφωνα με δήλωση του συντρόφου του Abu Ali.
Είχαν εγκατασταθεί στην Qsair μαζί με άλλους 30 Λιβανέζους τρομοκράτες της Fatah Al Islam δύο βδομάδες πριν…
Σκοτώθηκε όταν εξερράγη πρόωρα η βόμβα που κατασκεύαζε…
Στο Λίβανο καταζητούνταν για τη δολοφονία ενός βουλευτή, ενός στρατηγού και ενός ταγματάρχη των μυστικών υπηρεσιών. Παρ' ολίγο να επιτύχει τη δολοφονία του επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων του Λιβάνου.
According to Abu Ali and another fellow fighter, Jawhar arrived in Qsair two weeks ago with a group of 30 Lebanese fighters. While many were members of Fatah al-Islam, they were not traveling under the terror group’s banner. Instead they called themselves mujahideen, holy warriors seeking to help fellow Muslims under attack by the Syrian regime. Jawhar, an explosives expert and a charismatic commander, sought to train fellow fighters how make bombs. In the short time he had been in Qsair, says Abu Ali, he was able to set up dozens of improvised explosive devices destined for members of the Syrian security forces. “His aim was to make a tour in all the districts of Syria to teach the fighters on how to fight a guerrilla war.”

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Άλλος ένας Ελληνορθόδοξος μάρτυρας στον αντισιωνιστικό αγώνα!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Toν μεγάλο Μάρτυρα της Συρίας Υπ. Άμυνας Στρατηγό Dawood Rajh, που δολοφόνησαν οι μισθοφόροι των ΗΠΑ, αποχαιρέτισε ο λαός της Συρίας (Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί) και η Ελληνορθόδοξη εκκλησία στον Ελληνικό Ναό του Τιμίου Σταυρού που κατασκευάστηκε το 1932 (δείτε στα Ελληνικά την επιγραφή στην αρχική φωτο και τη λεπτομέρεια...).
Τη λαϊκή Συρία της ανεξιθρησκίας θέλουν να ισοπεδώσουν οι ιμπεριαλιστές και τα στυγνά δικτατορικά αραβικά καθεστώτα!

* Η εκκλησία της Ελλάδας και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρίσκονται σε τεχνητή ύπνωση;

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Απροσκύνητοι ηγέτες που δεν υποτάσσονται σε τραπεζίτες!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Δεν είναι μοντάζ!
Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεζ Κίρσνερ με τη φωτογραφία του Χασάν Νάσραλλα, του ηγέτη της Χεσμπολά και ο Ούγο Τσάβεζ με τη φωτογραφία του Μπασάρ Αλ Άσαντ, προέδρου της Συρίας!
Οι ηγέτες της Αργεντινής και Βενεζουέλας υποστηρίζουν τους φιλολαϊκούς ηγέτες της Μέσης Ανατολής!
Εκείνο το τμήμα της ελληνικής αριστεράς που συντάσσεται με την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, θέλουν να γίνουν Κουβέληδες στη θέση του Κουβέλη;

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Αρχιεπίσκοπος Σεβάστειας Θεοδόσιος: Συνομωσία εναντίον της Συρίας… ο Ερντογάν κάνει ότι είναι δυνατόν κατά του αραβικού έθνους

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
O Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Σεβάστειας Θεοδόσιος τάχθηκε εναντίον της επίθεσης που δέχεται η Συρία και δήλωσε στην τηλεόραση της Συρίας, μεταξύ άλλων
«…όποιος εχθρεύεται τη Συρία είναι εχθρός του αραβικού έθνους και του Παλαιστινιακού λαού. Αποτελεί καθήκον η αλληλεγγύη στη Συρία, που πάντα υποστήριξε τον Παλαιστινιακό λαό… Μέρος της συνωμοσίας κατά της Δαμασκού ο Ερντογάν που κάνει ότι είναι δυνατόν κατά του αραβικού έθνους προς όφελος των σιωνιστών…»

Long Live Baath Socialist Party!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Το φλερτ μεταξύ Αδελφών Μουσουλμάνων και ΗΠΑ έγινε πλέον έρωτας!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
«Τα στρατηγικά μας ενδιαφέροντα υπερισχύουν των διαφορών μας»…
Έτσι ανακοινώθηκε η μετεξέλιξη του αρραβώνα σε γάμο μεταξύ της Hillary Clinton και του νεοεκλεγμένου προέδρου της Αιγύπτου Mohammed Morsy, των Αδελφών Μουσουλμάνων…
Η Αίγυπτος των Αδελφών Μουσουλμάνων δεσμεύτηκε στην εκπρόσωπο του πλανητάρχη ότι θα τηρήσει ΟΛΕΣ τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει ο Hosni Mubarak και… την βάση της πολιτικής Mubarak: τις δεσμεύσεις με το Ισραήλ!
Μετά την υποταγή του νέου προέδρου στα κελεύσματα των ΗΠΑ, η Hillary Clinton πάει σήμερα στο Ισραήλ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το ρόλο ΟΛΩΝ των ΜΜΕ και δημοσιογράφων Υπηρεσίας! ΣΟΚ στο γαλλικό ραδιόφωνο RMC για τις αποκαλύψεις σχετικά με τον πόλεμο προπαγάνδας στη Συρία!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Στη διάρκεια της μεγάλης ακροαματικότητας εκπομπής του Jean Jaques Bourdin, του ραδιοφώνου RMC, καλούν τον Stephane και τους κάνει ρόμπες!
«…είπατε για 500.000 χιλιάδες διαδηλωτές στη Χάμα… οι γονείς μου ζουν εκεί… Τόσο πληθυσμό έχει ολόκληρη η περιφέρεια… ήταν 10 με 20 χιλιάδες… οι γνωστοί που κάθε Παρασκευή εξέρχονται από τα τζαμιά… Λυπάμαι… σήμερα στη Συρία δραστηριοποιούνται ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες που τρομοκρατούν τον λαό… απείλησαν την οικογένειά μου ότι θα κάψουν το σπίτι μας γιατί δεν συμμετέχουμε επαρκώς στις διαδηλώσεις… κρεμάνε και αστυνομικούς… δολοφονούν αθώους… θέλουν να δημιουργήσουν χάος στη Συρία…» κ.α.π.
Ποια ΜΜΕ, ποιοι δημοσιογράφοι μιλούν γι’ αυτά στη δύση;
Γιατί κρύβουν την αλήθεια για την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία;

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

15 Ιουλίου 1974: η πρώτη μέρα ενός ακόμη εγκλήματος των ΗΠΑ με εκτελεστές τη χούντα της Αθήνας

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla

15 Ιούλη 1974: η αμερικανοκίνητη φασιστική χούντα της Ελλάδας, εκτελεστής ιμπεριαλιστικής συνωμοσίας, πραγματοποίησε ωμή ένοπλη επέμβαση στην Κύπρο
Δευτέρα, 15 Ιούλη του 1974, στις 8:15 το πρωί, όταν άρχισαν να βγαίνουν άρματα μάχης από το στρατόπεδο της Κοκκινοτριμιθιάς, τα οποία πήγαν στο Προεδρικό Μέγαρο, στο κτίριο Τηλεπικοινωνιών και το κτίριο της Αρχιεπισκοπής. Αυτή τη μέρα, η έξοδος των αρμάτων μάχης δεν ήταν άσκηση ρουτίνας, αφού επρόκειτο για πραξικόπημα. Αυτό βεβαίως επιβεβαιώθηκε, όταν τα άρματα έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο και άρχισαν να το χτυπούν.
Η στρατιωτικοφασιστική αμερικανοκίνητη δικτατορία της Ελλάδας, πιο συγκεκριμένα το καθεστώς Ιωαννίδη είχε αποφασίσει, τουλάχιστον, από τις αρχές του 1974 το πραξικόπημα για την ανατροπή του Μακαρίου.
Το πραξικόπημα στην Κύπρο όσο και ο ΑΤΤΙΛΑΣ, που ακολούθησε, αποτελούσαν ένα ενιαίο σχέδιο των Αμερικανών, με κύριο στόχο να προωθήσουν το σχέδιο διχοτόμησης και ΝΑΤΟποίησης της Κύπρου και οι ένοχοι δεν τιμωρήθηκαν. Ακόμη και σήμερα καταλαμβάνουν κρίσιμες θέσεις στον κρατικό και κυβερνητικό μηχανισμό.
«Μα εγώ θα ξαναρίξω τα μαλλιά μου πίσω
Θα ξαναφορέσω το ματωμένο πρόσωπο ανάποδα
Θα βγω στους δρόμους, τις πλαταίες
Με τουφέκια, φωνές και συνθήματα
Να διεκδικήσω Ψωμί και Λευτεριά…»
Δώρος Λοΐζου

Οι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ κρατούν 600 οικογένειες μουσουλμάνων και εκατοντάδες χριστιανούς σαν ανθρώπινες ασπίδες...

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Οι όμηροι στην παλιά πόλη της Homs και η προσπάθεια του Πατέρα Micel Maaman για την απελευθέρωση τους
- Kάτω τα χέρια από τη Συρία

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Aύριο η Ιταλία διαδηλώνει εναντίον της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Συρία... Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο λαό της Συρίας!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Ιταλία, Μιλάνο: Για τη Συρία!
* Η ελληνική αριστερά που βρίσκεται; Ποιοι και γιατί στηρίζουν την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία;
- Kάτω τα χέρια από τη Συρία (Giù le mani dalla Siria!)

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Mία πραγματική ιστορία που δεν συγκινεί κανέναν “πολιτισμένο” ηγέτη, καμία “ανθρωπιστική” οργάνωση… Η ντροπή του 21ου αιώνα…

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Ο αγαπημένος μου αδελφός Basem έφυγε από τη ζωή πριν δυόμιση χρόνια. Ήταν παντρεμένος με Παλαιστίνια και ζούσε στο Ιράκ…
Τώρα η ιστορία…
Η Ibtisam, η νύφη μου, ήταν από μια οικογένεια Παλαιστινίων που εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους και τη γη τους το 1948, όταν αδίκως εγκαταστάθηκε το ισραηλινό κράτος στην Παλαιστίνη, στα δικά μας σπίτια.
Τα μέλη της οικογένειάς της εγκαταστάθηκαν ως πρόσφυγες στο Ιράκ και συγκεκριμένα στη Βαγδάτη. Από τότε, παρά τις εναλλαγές των κυβερνήσεων, στο Ιράκ αντιμετώπιζαν σχεδόν φιλόξενα τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες μέχρι την εμφάνιση του Σαντάμ Χουσεΐν, τη δεκαετία του ’70, ο οποίος αποφάσισε να εκδώσει ταξιδιωτικά έγγραφα στους Παλαιστίνιους πρόσφυγες ώστε να μπορούν να μετακινούνται και επιπροσθέτως τους δώρισε σπίτια και πολλές άλλες διευκολύνσεις που οι άλλες αραβικές χώρες δεν προσφέρουν στους Παλαιστίνιους πρόσφυγες.
Από το 2003, με την άφιξη των κατσιαπλιάδων τους οποίους τα αμερικάνικα τανκ τους εγκατάστησαν στην κυβέρνηση του Ιράκ, αυτοί επέλεξαν ως πρώτη τους ενέργεια το διωγμό εναντίον των Παλαιστινίων. Τους εκδίωξαν από τα σπίτια τους και τους εκτόπισαν στην έρημο, στα σύνορα με την Ιορδανία και τη Συρία, όπου τους εγκατέλειψαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς καμία βοήθεια, μέχρις που παρενέβησαν ανθρωπιστικά ορισμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής (Χιλή, Αργεντινή και Βραζιλία) και φιλοξένησαν ένα μεγάλο μέρος αυτών των Παλαιστίνιων προσφύγων (διώχθηκαν από την πατρίδα τους και εκδιώχτηκαν και από τη δεύτερη πατρίδα τους, το Ιράκ των αμερικανών κατακτητών).
Στην οικογένεια του αδελφού μου έλαχε η εκτόπιση στη Συρία και η «φιλοξενία» σε προσφυγικά στρατόπεδα Παλαιστινίων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Στο μεταξύ, τα ταξιδιωτικά έγγραφα που διέθετε η οικογένεια του αδελφού μου από την κυβέρνηση του Σαντάμ Χουσεΐν δεν έχουν ισχύ…
Τώρα… τέλος πάντων η ιστορία είναι κάπως περίπλοκη…
Επειδή ο αδελφός μου διέθετε Ιορδανικό διαβατήριο, και πριν το θάνατό του διαβατήριο της Παλαιστινιακής Αρχής, τα παιδιά του έχουν δύο υπηκοότητες (Παλαιστινιακή και Ιορδανική). Στη χήρα σύζυγό του, όμως -καθότι πρόσφυγας του 1948- μετά την κατοχή του Ιράκ και τα ταξιδιωτικά έγγραφα που δεν έχουν ισχύ, ΚΑΜΙΑ αραβική χώρα δεν της δίνει ταξιδιωτικό έγγραφο. Ούτε η Παλαιστινιακή Αρχή, μιας και πρέπει να έχει την έγκριση του ισραηλινού στρατού και φυσικά τίποτα δεν κινείται… Άλλωστε, όπως είναι «φυσικό», το Ισραήλ δεν θα επέτρεπε -με καμία ανθρωπιστική έκκληση- τη χορήγηση εγγράφων για την Παλαιστινιακή υπηκοότητα, δηλαδή την επιστροφή μιας Παλαιστίνιας.
Η δική μου ανησυχία αυξάνει καθημερινώς με τις εξελίξεις στη Συρία. Ανησυχία για τη νύφη μου και τα παιδιά του νεκρού αδελφού μου (5 παιδιά… το μεγαλύτερο 14 χρόνων)…
Είναι τρομακτικό να μην γνωρίζεις πώς να βοηθήσεις την οικογένειά σου… μόνο και μόνο γιατί κανένας δεν θέλει να σου δώσει ένα κομμάτι χαρτί που θα σου έδινε τη δυνατότητα να φύγεις…
Εσείς μαθαίνετε αυτή την ιστορία επειδή εγώ σας τη διηγούμαι…
Ξέρετε πόσες άλλες ιστορίες σαν αυτή, κι όχι μόνο, υπάρχουν;
Τον 21ο αιώνα, την εποχή της κοινωνίας της πληροφορίας, υπάρχουν άνθρωποι φυλακισμένοι σε στρατόπεδα ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου ως «προστατευόμενοι πρόσφυγες του 1948» και δεν μπόρεσαν ποτέ να βγάλουν τη μύτη τους έξω από το στρατόπεδο γιατί τους στέρησαν τα δικά τους σπίτια, τη δική τους γη… αλλά και ένα χαρτί που γράφει πάνω το όνομά τους και το αποκαλούν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

* Συντακτική Επιτροπή ιστολογοφόρου «Σίβυλλα»: Σε περίπτωση επικοινωνίας για το δράμα και «λύσεις», αναμένουμε ένα μήνυμα…

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

O Στέφανος Τζουμάκας για την «αντί-καταστατική, λεγόμενη “Συνδιάσκεψη” του ΠΑΣΟΚ…»

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Του Στέφανου Τζουμάκα

1. Η πρωτοφανής κρίση στην ελληνική οικονομία και τα φαινόμενα διάλυσης στη κοινωνία έχουν πολιτική ταυτότητα.
Ο Β. Βενιζέλος και οι συμπράττοντες με τις πολιτικές του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων, οδήγησαν τη χώρα σε μείωση του Εθνικού πλούτου και ύφεση, σε άνω του ενός εκατομμύρια ανέργους, σε νεόπτωχους, σε λουκέτα και διάλυση επιχειρήσεων, σε μείωση κατά 50% των εισοδημάτων των εργαζόμενων και των επαγγελματιών του τόπου.
2. Στην εκλογική ήττα και συντριβή οδήγησε ο επικεφαλής που έχει ονοματεπώνυμο και που αρνείται την ανάληψη ευθυνών.
Το εκλογικό σώμα οδήγησε σε συντριβή την...

Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ & δημοσιογράφοι Υπηρεσίας… Η Ελβετία "πάγωσε" την εξαγωγή όπλων στα…

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
…Ηνωμ. Αραβικά Εμιράτα επειδή εξοπλίζουν τη Μουσουλμανική Αδελφότητα της Συρίας
Επιθετική χειροβομβίδα ελβετικής κατασκευής που έχουν οι μισθοφόροι στη Συρία
Άσχετο;
Πως άραγε διαφεύγουν της προσοχής των ελληνικών και διεθνών μεγάλων ΜΜΕ και δημοσιογράφων αυτές οι ειδήσεις!
Swiss freeze arms exports to Arab Emirates
The economics ministry has blocked all applications for sales of war materiel to the United Arab Emirates following reports that Swiss-made hand grenades were found in Syria where government troops have been trying to crush a 16-month revolt.
The State Secretariat for Economic Affairs (Seco) said on...

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ποια είναι η δύναμη των ανεξάρτητων blogs & γιατί “ενοχλούν”; Όλοι σήμερα γράφουν για τη δολοφονία του Γιασέρ Αραφάτ…

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
…τα ιστολογοφόρα (blogs) μετέφεραν πριν χρόνια επακριβώς τις λεπτομέρειες
Ας ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν που σήμερα τα "έγκυρα" ΜΜΕ "ανακαλύπτουν":
- "Παπατζήδες", 19 Ιούλη 2009: Δολοφονία ο Θάνατος του Γιάσερ Αραφάτ
- O Φαρούκ Καντούμι, ιστορικός ηγέτης της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης… έδωσε στη δημοσιότητα ντοκουμέντα για τη δολοφονία του Γιάσερ Αραφάτ και τη συμμετοχή στη συνομωσία του Μαχμούντ Αμπάς.
- 28 Νοέμβρη 2008: Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις για το θάνατο του Γιάσερ Αραφάτ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Σύμβουλος της Hillary Clinton η επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας στις ΗΠΑ… Για να μαθαίνουν όσοι υπερασπίζονται ανθρώπινα δικαιώματα παγιδευμένοι σε οργανώσεις CIA…

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla

Γράφει η Μαργαρίτα Ισιδώρου

Η κυρία Suzanne Nossel, πρώην σύμβουλος του Richard Holbrooke και τώρα σύμβουλος της Hillary Clinton για τις διεθνείς οργανώσεις, είναι η επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας στις ΗΠΑ (Amnesty International USA).
Η εν λόγω κυρία που ανέλαβε την ηγεσία της μεγαλύτερης «ανθρωπιστικής» οργάνωσης του πλανήτη, εκτός από τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στην αμερικάνικη κυβέρνηση έχει και προϋπηρεσία στον «εθελοντισμό» και τους αγώνες για τα «ανθρώπινα δικαιώματα»…
Η κυρία Suzanne Nossel έχει «εργαστεί» για τις "ανθρωπιστικές" οργανώσεις Human Rights Watch, Bertelsmann Media Worldwide και στη διοίκηση της Wall Street Journal.
Η πρόσφατη «ανθρωπιστική» δράση της νέας ηγέτιδας της Διεθνούς Αμνηστίας ήταν η συμμετοχή της στην προπαγανδιστική οργάνωση των επιχειρήσεων της αμερικάνικης κυβέρνησης εναντίον του Ιράν, της Λιβύης και της Συρίας. Βέβαια, στα υπέρ της προϋπηρεσίας της σε θέσεις κλειδιά των κυβερνήσεων Clinton και Obama, τα εγκλήματα στη Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Λίβανο κ.λπ.
Τους τελευταίους μήνες και πριν αναλάβει την ηγεσία της Διεθνούς Αμνηστίας, η κυρία Nossel δραστηριοποιήθηκε στην επιχείρηση παραπληροφόρησης στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γενεύης για να υιοθετηθεί η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που εξουσιοδοτούσε τις μεγάλες δυτικές «δημοκρατίες» να επιχειρήσουν πολεμικά στη Λιβύη, ώστε να εξάγουν τη δημοκρατία. Και αυτή η καταγγελία, για τον ρόλο της στον πόλεμο εναντίον της Λιβύης στον ΟΗΕ, διαψεύστηκαν από την ίδια, αλλά σε τέτοιες «υποθέσεις» και με τέτοιες σημαντικές θέσεις σε αμερικάνικες κυβερνήσεις, η διάψευση είναι η καλύτερη επιβεβαίωση.

* Σήμερα εξελίσσεται μια ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας. Στόχος, μετά τη Συρία, η εξόντωση της Αντίστασης στο λίβανο (Χεζμπολάχ) και μετά το Ιράν…
Οι επονομαζόμενες «ανθρωπιστικές» οργανώσεις, ελεγχόμενες και χρηματοδοτούμενες από τις ΗΠΑ, παγιδεύουν χιλιάδες αγνούς ακτιβιστές, αλλά και στελέχη κομμάτων της αριστεράς.
Η περίπτωση της Suzanne Nossel, ίσως προβληματίσει εκείνο το μικρό τμήμα της ελληνικής αριστεράς, που μαζί με τη δεξιά, στηρίζουν την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας.